Blog modülü kategori yapısı ve medya kütüphanesi entegrasyonu

Ela Arslan 30.07.2026 23:18 2 yanıt 93 görüntülenme

Blog modülü yazılar, kategoriler ve etiketler sunar; tema tarafında cpalius-website şablonları hazır gelir. Medya kütüphanesi yazı içi görseller için picker sağlar; yüklenen dosyalar Asset entity ile ilişkilendirilir. Kategori sayfalarında sayfalama ve sidebar düzeni tema CSS ile özelleştirilebilir. Blog ana sayfa linki menü modülünden yönetilir; locale prefix unutulmamalıdır.

Yorum sistemi planlanan özellikler arasındaysa forum topluluğu geçici geri bildirim kanalı olabilir. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin.

RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin.

RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin.

RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin. RSS veya JSON feed ihtiyacı custom route ile eklenebilir; Symfony controller pattern takip edin.

tarafından düzenlendi — 30.07.2026 23:18

Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir. Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir. Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir. Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir.

Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir. Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir. Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir. Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir.

Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir. Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir. Medya picker blog editöründe lazy load ile hızlanabilir.

tarafından düzenlendi — 31.07.2026 01:18

Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da. Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da. Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da. Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da.

Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da. Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da. Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da. Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da.

Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da. Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da. Kategori sidebar genişliği biraz dar geldi bana da.