Tema geliştirme, AssetMapper ve Doctrine migration pratikleri

Burak Şahin 01.08.2026 23:18 2 yanıt 26 görüntülenme

Tema geliştirmede theme.json manifest, Twig şablonları ve AssetMapper kaynakları birlikte çalışır. Node.js zorunluluğu olmadan Tailwind ve modern CSS pipeline kullanılabilir; bu CPalius farklarındandır. Forum şablonları tema içinde forum dizininde yaşar; override için aynı yol yapısını koruyun. Doctrine migration yazarken hem şema hem seed verisini ayrı migrationlarda tutmak bakımı kolaylaştırır.

Config sync YAML dosyaları ortamlar arası taşınabilirlik sağlar; prod deploy checklist ine ekleyin. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir.

Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir.

Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir. Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir.

Tema önizlemesi Studio tema yönetiminden yapılır; aktif tema değişikliği cache invalidation gerektirir.

tarafından düzenlendi — 01.08.2026 23:18

AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum. AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum. AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum. AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum.

AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum. AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum. AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum. AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum.

AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum. AssetMapper prod build pipeline ını merak ediyorum.

tarafından düzenlendi — 02.08.2026 01:18

Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi? Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi? Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi? Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi?

Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi? Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi? Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi? Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi?

Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi? Forum CSS değişkenleri tema.json dan okunabilir mi?