WordPress veya Drupal kullananlar: CPalius'a geçişte en çok zorlandığınız konu ne oldu? Ben modül manifest yapısına alışmak biraz zaman aldı.
WordPress veya Drupal kullananlar: CPalius'a geçişte en çok zorlandığınız konu ne oldu? Ben modül manifest yapısına alışmak biraz zaman aldı.
Twig şablonları tanıdık geldi. AssetMapper ile frontend build zinciri olmaması büyük artı.
Paylaşımınız için teşekkürler, deneyeceğim. Benzer sorunu yaşamıştım; cache clear sonrası düzelmişti. Dokümantasyona küçük bir ekleme yapılması faydalı olur. Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz.
Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz. Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz. Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz. Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz.
Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz. Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz. Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz. Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz.
Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz. Prod ortamında da aynı yapılandırmayı kullanıyoruz.